Vervang uw Kip Caravan Gasveer - Hefdak gasveer kopen

Kip caravan gasveer

Kip Caravan GasverenHeeft u een Kip caravan en dient uw gasveer vervangen te worden. Winco Easylift levert vervangende gasveren voor het hefdak. Wij kunnen de gasveren in alle types vervangen. De Kip Shelter, Kip Vision, kompakt 37, Kompakt Adventure, Kip Ecu Line, Kompakt Travel maar ook een Kip Kompakt 300 KK, 400 KK en 400 EK caravan. Vraag eenvoudig uw offerte aan.Offerte vervangende gasveren aanvragen

Wanneer uw huidige gasveer vervangen dient te worden kan dit heel eenvoudig als u in het bezit bent van de code op de gasveer. Normalerwijs staat deze code op de sticker op de gasveer. Soms kan het voorkomen dat de code niet meer leesbaar is of dat de sticker kapot is gegaan.

In deze gevallen hebben wij voor u een bestelformulier gemaakt. Op dit formulier kunt u gemakkelijk aangeven aan welke specificaties de gasveer zou moeten voldoen en welke aansluitingen hierbij wenst.

Het formulier kan u eenvoudig hier downloaden. Het formulier werkt het beste met Adobe PDF. Werkt het formulier niet goed bij u dan graag ons hierover informeren.

Als u deze op uw eigen computer opslaat kunt u deze voor elke aanvraag blijven gebruiken. Het invullen gaat eenvoudig als PDF bestand. Na invullen kunt u het formulier per e-mail naar ons toesturen.


Contact gegevens

Winco Easylift B.V.
_______________