Toepassingen gasveren - Voor elke toepassing heeft Winco een gasveer -

Voor elke toepassing heeft Winco een gasveer

Gasveren zijn geschikt voor veel toepassingen

Gasveren hebben veel verschillende toepassingen en gebruiken. In onderstaand overzicht geven wij een impressie van de verschillende toepassingen en mogelijkheden.

Bij veel gebruiken dienen gasveren op maat berekend te worden. Hiervoor zijn wij u graag van dienst. Maatwerk bij gasveren is een specialisme van Winco. U kunt ons hiervoor eenvoudig benaderen per e-mail of telefoon.

Gasveren voor meubelindustrie :

Gasveren voor de meubelindustrie

Meubelindustrie / meubels / interieurbouw :Enkele voorbeelden van gasveren in meubels zijn; Gasveer in bureaustoel, werk krukken, relaxstoelen, verstelbare bureau, statafels, Banken en fauteuils maar ook in ergonomisch meubilair en tevens in uw keukenkast kan een gasveer zitten.

Winco Easylift heeft voor al deze toepassingen een passende of vervangende gasveer en bijpassen onderdeel. Wilt u meer weten of heeft u een nieuwe gasveer nodig voor bijvoorbeeld een stoel of bank neem dan contact met ons op.


Gasveren voor Maritieme sector :

Gasveren voor de maritieme sector

Maritieme sector / botenbouw / rederij :Enkele voorbeelden van gasveren in de maritieme sector zijn; Enkele voorbeelden van gasveren in de maritieme sector zijn; Gasveer in luiken, kasten, banken en fauteuils maar ook als uitzetter voor een raam. Wij hebben naast ons standaard assortiment tevens een serie met hoogwaardige RVS gasveren en onderdelen. RVS gasveren zijn beschikbaar in zowel RVS 304 als RVS 316 en zijn bestand tegen water, corrosiebestendig en geschikt voor gebruik in en om zout water. Voor gebruik in en om boten adviseren wij ten aller tijde de RVS 316.

Winco Easylift heeft voor al deze toepassingen een passende of vervangende gasveer en bijpassen onderdeel. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.


Gasveren voor voedingsmiddelenindustrie :

Gasveren voor de voedingsmiddelenindustrie

voedingsmiddelenindustrie :Bij machines die gebruikt worden in de voedingsmiddelenindustrie is hygiлne essentieel. Wij hebben naast ons standaard assortiment tevens een serie van hoogwaardige RVS gasveren en onderdelen. RVS gasveren zijn beschikbaar in zowel RVS 304 als RVS 316 en bieden het voordeel dat deze gasveren niet alleen glad, krasvast en duurzaam zijn maar ook goed te reinigen zijn. RVS beschikt over een moeilijke hechtingsondergrond waardoor bacteriлn zich tevens moeilijk kunnen hechten. Voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie adviseren wij de RVS 316 aangezien deze beter bestand is tegen bijtende sappen en zuren dan de RVS 304.

Winco Easylift heeft voor al deze toepassingen een passende of vervangende gasveer en bijpassen onderdeel. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.


Gasveren voor automobielindustrie :

Gasveren voor de automobielindustrie

Automobielindustrie :

Gasveren vindt je in een achterklep en motorkap maar ook in laadkleppen, trailers, trucks, aanhangers, dissebak, paardentrailers, luiken, caravans en camper zijn er gasveren aanwezig. Standaard in ons assortiment vindt u gasdrukveren, blokkeerbare gasveren, gastrekveren en toebehoren.

Winco Easylift heeft voor al deze toepassingen een passende of vervangende gasveer en bijpassen onderdeel. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.


Gasveren voor machinebouw :

Gasveren voor de machinebouw

Machinebouw / Industrie / werkplaats :

Bij machines ofwel industriebouw kunnen gasveren een handige tool zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het openen en openhouden van grote en zware servicepanelen of het geregeld openen van luiken en kleppen. Hierdoor wordt het werken niet alleen makkelijker maar ook veiliger. Tevens bevinden zich in/aan een transport of lopende band gasveren.

Winco Easylift heeft voor al deze toepassingen een passende of vervangende gasveer en bijpassen onderdeel. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.


Enkele foto's van klanten die wij hebben ontvangen : Gasveren voor kliko ombouw Camper gasveren Slagboom gasveer

Bestellen of bijbestellen van uw Winco Gasveer

Een gasveer kan voor veel verschillende zaken gebruikt worden en maatwerk is veelal gewenst. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om ervoor te zorgen dat u de juiste gasveer kan bestellen hebben wij voor u een bestelformulier gemaakt. Op dit formulier kunt u gemakkelijk aangeven aan welke specificaties de gasveer zou moeten voldoen en welke aansluitingen hierbij wenst.

Het formulier kan u eenvoudig hier downloaden. Het formulier werkt het beste met Adobe PDF. Werkt het formulier niet goed bij u dan graag ons hierover informeren.

Als u deze op uw eigen computer opslaat kunt u deze voor elke aanvraag blijven gebruiken. Het invullen gaat eenvoudig als PDF bestand. Na invullen kunt u het formulier per e-mail naar ons toesturen.

Neem contact met ons op