Download pagina Winco Easylift

Download pagina Winco Easylift

Op deze pagina hebben wij een aantal formulier staan die u kunt inkijken en/of downloaden.


Brochure Winco Easylift Gasveren

Bestelformulier Winco Easylift

Overal waar een gewicht verplaatst dient te worden kan een gasveer uitkomst bieden om dit eenvoudiger te maken.

Met meer dan 35 jaar ervaring is Winco Easylift in Oldenzaal de gerenommeerde leverancier van Gasveren en aanverwante producten in Nederland, en ver daarbuiten. Een breed scala aan verschillende types, en uitvoeringen Gasdrukveren, Gastrekveren, Blokkeerbare gasdrukveren of Blokkeerbare Gastrekveren, alsmede een veelvoud van combinaties hiervan behoren tot onze specialisatie.


Reach Winco Easylift

Reach compliant

REACH Declaration of Conformity

Download our Reach - pdf


Safety Data Sheet

Safety Data Sheet Winco Easylift

Safety Data Sheet (SDS) In compliance with EC 1907/2006 Article 31

Download Safety Data Sheet - pdf


Bestelformulier gasveren

Bestelformulier Winco Easylift

Een gasveer kan voor veel verschillende zaken gebruikt worden en maatwerk is veelal gewenst. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om ervoor te zorgen dat u de juiste gasveer kan bestellen hebben wij voor u een bestelformulier gemaakt. Op dit formulier kunt u gemakkelijk aangeven aan welke specificaties de gasveer zou moeten voldoen en welke aansluitingen hierbij wenst.

Het formulier kan u eenvoudig hier downloaden. Het formulier werkt het beste met Adobe PDF. Werkt het formulier niet goed bij u dan graag ons hierover informeren.

Als u deze op uw eigen computer opslaat kunt u deze voor elke aanvraag blijven gebruiken. Het invullen gaat eenvoudig als PDF bestand. Na invullen kunt u het formulier per e-mail naar ons toesturen.


Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Winco Easylift

Het formulier kan u eenvoudig hier downloaden. Het formulier werkt het beste met Adobe PDF. Werkt het formulier niet goed bij u dan graag ons hierover informeren.


Hoe kunt u ons bereiken

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Oldenzaal, Overijssel. Wij leveren onze producten wereldwijd.

Heeft u vragen over gasveren, heeft u een nieuwe veer nodig of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan met ons contact op. Wij zijn te bereiken : Maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:00 (GMT)

Contact gegevens :

Winco Easylift B.V.

Winco Eeasylift