Ruim assortiment aan lasscharnieren, laspaumelles.

Overzicht lasscharnieren - laspaumelles

Naast een ruim assortiment gasveren bieden wij u tevens een ruim assortiment Lasscharnieren of Laspaumelles aan.

Deze scharnieren ook wel paumelle, laspaumelle of aanlaspaumelle zijn in verschillende variaties beschikbaar. Denk hierbij aan staal, RVS304 danwel RVS 316.

Een ruim assortiment scharnieren bestaande uit zowel 2 of 3 delig maar ook verschillende stiften zijn mogelijk in zowel RVS, Staal of aluminium. Naast vaste stiften bieden wij ook de meeste paumelles aan met uitneembare stift en messing ringen.

Deze scharnieren worden veelal gebruikt voor het aanlassen aan deuren en stalen kozijnen. Maar ook worden de paumelles toegepast in de autotechniek en machinebouw. De meest gebruikte lasscharnieren zijn gelaste scharnieren met stalen pennen en een daarbij behorende messing ring. De messing ring zorgt voor een goede smering tussen de te lassen delen van het scharnier en zijn een uitermate duurzame en minder slijtagegevoelige oplossing.

Overzicht beschikbare lasscharnieren - laspaumelles

In onderstaand overzicht kunt u eenvoudig zien welke lasscharnieren - laspaumelles wij u kunnen aanbieden. Alle varianten zijn per stuk te bestellen en te leveren. Veelal ook direct uit eigen voorraad. Bij vragen en/of onduidelijk kunt u ons natuurlijk eenvoudig bereiken.

Lasscharnieren zijn ook te bekijken via onze website "www.lasscharnieren.nl".
  • Vraag direct een offerte aan.

    Contact gegevens

    Winco Easylift B.V.
    _______________