Ruim assortiment aan lasscharnieren, las paumelles.

Overzicht lasscharnieren

Naast een ruim assortiment gasveren bieden wij u tevens een ruim assortiment Lasscharnieren of Laspaumelles aan.

Deze scharnieren ook wel paumelle, laspaumelle of aanlaspaumelle zijn in verschillende variaties beschikbaar. Denk hierbij aan staal, RVS304 danwel RVS 316.

RVS 304 is de meest voorkomende RVS soort en is geschikt voor vele toepassingen. Denk hierbij aan gebruik voor in huis. RVS304 bestaat uit 18% chroom en 8% nikkel en heeft een goede corrosiebestendigheid. Daarnaast is dit materiaal goed vervormbaar en lasbaar. Productgroepen gemaakt van RVS 304 zijn bijvoorbeeld RVS deurbeslag, zoals deurkrukken en deurgrepen, maar ook ventilatieroosters en gordijnroedes.

RVS 316 bestaat uit 16% chroom en 10% nikkel, aangevuld met 2% molybdeen. Door de hogere nikkelpercentage en de toevoeging van 2% molybdeen is het beter bestand tegen chloriden en corrosie. Indien RVS direct in aanraking kan komen met bijvoorbeeld zout of zuur adviseren wij het gebruik van RVS 316. Dit kan zijn in de buurt van de kust, nabij een drukke weg of in de buurt van industrie. Ook raden we RVS 316 kwaliteit aan in of nabij zwembaden, op boten en jachten en in laboratoria. RVS 316 is door zijn samenstelling beter bestand tegen corrosie dan RVS 304 en is hierdoor geschikt voor buitengebruik waar sprake is van agressievere invloeden van buitenaf, zoals zuur, zout en industrie.

Overzicht Lasscharnieren:

Klik op de desbetreffende paumelle om naar de assortiment pagina te gaan.
  • Vraag direct een offerte aan.

    Contact gegevens

    Winco Easylift B.V.
    _______________