Winco Easylift - Meer dan 35 jaar ervaring met alle soorten gasveren.

Meer dan 35 jaar ervaring met alle soorten gasveren Specialist voor alle gasveren, aansluitingen en toebehoren, ook maatwerk mogelijk

Een Compleet Assortiment online

Een gasveer voor elke situatie

Onze gasveren zijn leverbaar in de materialen staal, aluminium maar ook RVS (304 en 316). Wij maken voornamelijk gasveren op maat maar wij kunnen u ook speciale oplossingen aanbieden. Overal waar een gewicht verplaatst dient te worden kan een gasveer uitkomst bieden om dit eenvoudiger te maken. Het gewicht van een klep of luik kan hierbij zelfs tot nul gereduceerd worden. Wij maken klantgerichte en specifieke gasveren op maat. Heeft u dus een bepaalde maat,type of gasveer berekening nodig om de prestaties van uw toepassing te verbeteren of te optimaliseren? Vraag uw offerte aan. Wij leveren gasveren en toebehoren aan verschillende bedrijven waaronder de machinebouw, meubelindustrie, voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg en carrosseriebouw. Maar ook als particulier kunt u uitstekend bij Winco terecht.

Leverancier met ervaring en kennis

Dankzij meer dan 35 jaar kennis en ervaring heeft Winco Easylift al veren geleverd voor meer dan 1000 verschillende toepassingen. Naast gasveren is Winco Easylift tevens leverancier voor allerlei aansluitingen zoals Gaffels, Kogelkoppen maar ook lasscharnieren danwel paumelles.

Met meer dan 35 jaar ervaring is Winco Easylift in Oldenzaal de gerenommeerde leverancier van Gasveren en aanverwante producten in Nederland, en ver daarbuiten.

Een breed scala aan verschillende types, en uitvoeringen Gasdrukveren, Gastrekveren, Blokkeerbare gasdrukveren of Blokkeerbare Gastrekveren, alsmede een veelvoud van combinaties hiervan behoren tot onze specialisatie. Wij leveren uit eigen voorraden en kunnen vervangende veren leveren voor vele merken zoals HAHN en Stabilus.
Tevens kunt u kiezen uit een ruim assortiment van bediening - en bevestigingsmaterialen voor iedere toepassing.

Ons ervaren team staat u ook graag met raad en daad terzijde zodat u weloverwogen tot de juiste keuzes kunt komen, om uw project te laten slagen.

Tot onze mogelijkheden behoren ondermeer:

  • Technisch advies met behulp van ons berekeningsprogramma voor inbouw.
  • Levering van elke gewenste uitvoering, lengte en kracht binnen de technisch mogelijkheden.
  • Levertijden afgestemd op klantbehoefte.
  • Continue productontwikkeling.

Voor aanvullende informatie betreffende onze producten en/of diensten kunt u ons natuurlijk altijd benaderen. Mocht u behoefte hebben aan advies ter plekke, dan komen wij ook graag bij u kijken voor een direct advies.    - Clemens H.J.F.A. Janssen

WincoEasylift

Voordelen voor U

Zelf uw gasveer samenstellen

Via onze uitgebreide gasveer configurator kunt u zelf de geschikte gasveer voor uw toepassing selecteren.

Gasveren op maat

Als u ons de maten van de gasveer doorgeeft kan onze fabriek deze namaken zodat u deze zonder problemen 1 op 1 kunt uitwisselen.

Persoonlijke service

Onze medewerkers staan u natuurlijk ook gaarne persoonlijk te woord om antwoord te geven op uw vragen, of u van advies te dienen in uw keuze voor het juiste gasveer systeem.

Technische ondersteuning

Vertel ons waarvoor u de gasveer wilt gaan gebruiken en samen met u vinden wij de passende gasveer voor uw situatie.

Snelle Levering

Onze productie heeft veel voorkomende onderdelen op voorraad gehouden zodat wij u een zeer korte levertijd kunnen garanderen.

10000

producten van klein tot groot

700+

Topkwaliteit
Prijswinnend

35

gespecialiseerd

8

werken elke dag aan de beste service en levering