Winco Easylift gasveren, specialist in maatwerk - gasveer op maat kopen.

Winco Easylift voor uw maatwerk gasveren

Heeft u specifieke wensen of zijn er bepaalde werkzaamheden waar maatwerk gewenst is? Winco Easylift is al meer dan 30 jaar specialist in alle soorten gasveer toepassingen. Wij hebben veel ervaring en kennis in het leveren zowel standaard gasveren en heel speciale gasveren. Voorbeelden hiervan zijn extra lange gasveren, oliedempers en ook Tandem Gasveren.

Tandem Gasveren

Tandem gasveren worden voornamelijk gebruikt bij grotere dan ook wel zwaardere luiken. De naam zegt het al maar in een Tandem gasveer zitten 2 cilinders waardoor de gasveer 2 verschillende krachten kan leveren. In onderstaande video kunt u goed de werking hiervan zien. Winco Easylift heeft deze tandem gasveren in het Westen van Nederland op locatie geplaatst en zorgen zoals u kan zien van een zeer soepele manier van openen.

Gasveer berekenen - gasveer op maat

Gasveer op maat berekenen

Hoe bereken je een gasveer op maat? Hoeveel Newton kracht heb ik nodig? Het vinden van de juiste gasveer kan soms lastig zijn en dient in vele gevallen per situatie berekend te worden. Om dus de juiste gasveer voor uw toepassing te kunnen selecteren, zal er een berekening moeten worden uitgevoerd. Hiervoor zijn wij u graag van dienst. Wij hebben hiervoor een aantal gegevens nodig en hebben hiervoor een speciale configurator die wij gebruiken. Maatwerk bij gasveren is een specialisme van Winco.

Lees meer over "gasveer berekenen".

Werkwijze bij maatwerk

  • Heeft u een situatie waar maatwerk nodig is dan kunt u ons bellen of mailen. Iemand van onze technische afdeling zal dan met u contact opnemen om de details met u te bespreken. Op basis van de aanwezige gegevens of tekeningen kunnen wij voor u een inbouwvoorstel klaarmaken. Indien gewenst en nodig kunnen wij tevens ter plekke de situatie bekijken.

  • Nadat wij alle gegevens hebben verzameld maken wij voor u een vrijblijvende offerte met inbouwvoorstel en verwachte levertijd(en).

  • Na ontvangst opdracht kunnen wij de definitieve leverdatum bevestigen. Deze natuurlijk zo goed mogelijk op uw wens afgestemd.
  • Indien gewenst voorzien wij in assistentie ter plekke bij monteren.

Hoe kunt u ons bereiken

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Oldenzaal, Overijssel. Wij leveren onze producten wereldwijd. Standaard veren en aansluitingen kunnen veelal direct uit voorraad verstuurd worden. Speciale dan wel maatwerk heeft normalerwijs een langere levertijd.

Heeft u vragen over gasveren, heeft u een nieuwe veer nodig of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan met ons contact op. Wij zijn te bereiken : Maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:00 (GMT)

Contact gegevens :

Winco Easylift B.V.

|